Cum comand

Pentru a finaliza o comanda va rog sa urmati pasii descrisi mai jos:

1. Va selectati produsele din categoriile dorite, le adaugati in cos, dupa care setati cantitatea si actualizati suma automat. Daca doriti sa mai comandati anumite produse, va rugam sa apasati pe butonul " Continua cumparaturile" si urmati aceeasi procedura de cumparare actionand cu click asupra produsului dorit. Daca doriti sa finalizati cumparaturile, va rugam sa dati click pe butonul "Comanda"

2. Pentru a efectua o comanda pe site-ul http://www.lenjerie-femei.ro trebuie sa va inregistrati cu datele dumneavoastra. Campurile cu steluta sunt obligatorii. Veti fi contactat(a) telefonic sau prin e-mail de catre unul din operatorii nostri pentru a va anunta in ce stadiu se afla comanda dumneavoastra, daca a fost trimisa, sau daca este in asteptare. Pentru a comanda produse trebuie sa aveti un nume de utilizator al site-ului si o parola.

3. Dupa ce ati efectuat comanda, veti primi un mail cu user/pass-ul dumneavoastra, va veti loga in cont pe http://www.lenjerie-femei.ro cu user/pass-ul solicitat de dumneavoastra si veti observa ca in stanga este un buton "Comenzile mele" unde va aparea comanda dumneavoastra cu data, numarul de comanda si statusul comenzii. Odata ce comanda dumneavoastra va fi procesata de catre administratorii site-ului la dumneavoastra in registrul comenzi va aparea inactiva si un mesaj "Procesata" motiv pentru care comanda dvs. a fost procesata si este in curs de expediere prin metoda aleasa de dumneavoastra in momentul efectuarii comenzii.

Deasemenea in meniul din contul dumneavoastra, in partea stanga exista o mesagerie interna cu adminii site-ului daca aveti ceva nelamuriri, intrebari, asupra comenzilor dumneavoastra.

In speranta utilitatii acestor randuri va dorim Cumparaturi placute;)

Contact Lenjerie

Oferta zilei

Fustitia Tutu Alba
68 RON
Fustita tul tutu

Coşul tău

0 produse
0 produse în coş în valoare de 0 RON

Căutare

Ultimele comenzi