Livrare

CUM PRIMESC PRODUSELE ?

Produsele sunt expediate prin Curier 48-72h oriunde in tara sau curier rapid Fan Courier si Cargus in 24h in aria de acoperire adica in locatii cu puncte de lucru de la confirmarea comenzii/platii cu plata ramburs-Pret 22ron , transfer in contulo firmei sau paypal. Daca doriti sa platiti in contul firmei prin transfer bancar va rugam sa ne contactati pt. informatii cont firma P&R Alaclass Grup srl, J40/1093/2009 Posibilitate de trimitere a coletelor pana in 2 kg in Italia, Spania, Ungaria si altele prin Curier in 4-7 zile Stim cum este sa astepti produsele dorite si de aceea efectiv depunem eforturi de a expedia cat mai rapid comanda dvs. In cazul in care produsele dorite nu se afla pe stoc in acel moment, va propunem o data pentru livrarea totala a comenzii sau livrarea partiala a comenzii, dupa decizia dvs.

Daca alegeti plata in avans atunci costurile de transport vor fii mai reduse insa expedierea nu se va face pana ce banii nu se vor vedea pe cont, prin curier rapid nu e nevoie de adresa exacta ca si in buletin ci doar adresa de livrare

In momentul in care suntem pregatiti sa expediem coletul spre dvs veti fi sunat pentru confirmarea adresei si trimiterea coletului si notificat prin email

Comanda dvs. va sosi intr-un ambalaj discret fara nici un fel de notificare privind continutul real si fara insemne externe ale magazinului nostru. Daca doriti sa faceti un cadou va putem trimite comanda la adresa dorita si ambalata intr-un ambalaj special de cadou contra a 10 ron pt. mai multe info va rugam sa ne contactati.

Suportul online este asigurat prin ym si online, in medie 18h pe zi si de asemenea raspundem la emailurile dvs. In maxim 8 ore de la primirea lui. De asemenea in pagina de contact, va stau la dispozitie numere de telefon pentru un contact rapid.

Va atragem atentia ca zilele sau perioadele de functionare ale noastre sau ale curierilor se refera, de obicei, la zile lucratoare. Desigur, nu putem garanta in nici o forma durata unei expeditii, ne angajam sa expediem la termenul pe care l-am anuntat si avem o raspundere limitata pentru acest lucru, livrarea produselor facandu-se de catre terti.

Suntem convinsi ca succesul unei tranzactii sta in comunicare, de aceea in magazinul nostru veti gasi numere de telefon, adrese de email office@alaclass.ro sau ID de yahoo -attraction_ro-messenger pentru o comunicare rapida si exacta.

COSTUL TRANSPORTULUI IN TARA INDIFERENT DE LOCALITATE ESTE DE 22 RON CU PLATA LA LIVRARE, INFO RETURNARE PRODUS IN TERMEN DE 14 ZILE DE LA LIVRARE (se completeaza formularul de contact de pe site) pe mail sau la telefon 0762878686.
Contact Lenjerie

Oferta zilei

Fustitia Tutu Alba
68 RON
Fustita tul tutu

Coşul tău

0 produse
0 produse în coş în valoare de 0 RON

Căutare

Ultimele comenzi